Vodeni park Aquana

Vodeni park Aquana, koji se prostire na 38.000 metara kvadratnih, je najveća turistička i zabavna atrakcija ove vrste u Banjaluci i širem okruženju. Smješten je u neposrednoj blizini centra grada u banjalučkom naselju Borik.

U sastavu akvaparka nalaze se tri bazena: dječiji, plivački i bazen sa atrakcijama (tobogan dužine 100 metara, vodeni tok, vrtlog, fontane, masažna ležišta i masažni mlazevi) ukupne vodene površine od 1.500 metara kvadratnih, kao i velike zelene kaskade i površine sa prirodnim hladom od 24.000 metara kvadratnih.

Najsavremenija postrojenja za prečišćavanje vode garantuju higijensku ispravnost i besprijekornu čistoću vode koja se mijenja pet puta u toku 24 časa. Voda se zagrijava na prijatnih 26 -28 stepeni Celzijusovih.

U kompleksu Aquane su dva košarkaška terena i teren za odbojku na pijesku, picerija i grill za kupače – Nektar bar i kafe bar – Aquarello.

Na spratu se nalazi restoran Mediterraneo sa ekskluzivnim enterijerom i predivnim pogledom na park i bazen. Na meniju su razni mediteranski specijaliteti od morske ribe i plodova mora kao i širok izbor jela iz tradicionalne kuhinje. Restoran Mediterraneo je idealan za organizaciju svih vrsta proslava: krštenja, svadbi, godišnjica… U sklopu restorana je i odvojeni VIP salon sa 10 mjesta i internet konekcijom, kao i Rouge lounge bar, sa urbanim i nesvakidašnjim ambijentom.

Sezona akvaparka počinje krajem maja i traje do septembra, a radno vrijeme je svakim radnim danom od 10 do 20 časova a vikendom od 9 do 20 časova.

Naši posjetioci o nama...VODENI PARK AQUANA