Dodatni sadržaji

Na spratu Gradskog olimpijskog bazena nalazi se kafić sa predivnim pogledom na bazen. Osim za svakodnevna osvježenja sportista i rekreativaca, kafić na GOB-u je pogodan i za organizovanje rodjendana na bazenu. Nakon zabave na bazenu, klinci i klinceze mogu nastaviti proslavu rodjendana u kafiću, uz sendviče, tortu i sokove.

Za praćenje takmičenja u plivanju i vaterpolu na spratu GOB-a nalaze se novinarske kabine.

U suterenu Gradskog olimpijskog bazena radi i velnes centar i teretana “Blue line” u čijem sastavu su teretana, aerobik sala, sauna,  prostorija za masažu,  prostorija za relaksaciju i odmor.

Teretana je opremljena najsavremenijim spravama za fitnes i, izmedju ostalog, raspolaze sa pet traka za trčanje. U sklopu teretane je i prostorija za aerobik, pilates, boks i kik boks. Članovi “Blue line” imaju 30 odsto popusta na korišćenje Gradskog olimpijskog bazena i 50 odsto za velnes.

Kombinacija ovih sadržaja u velnes centru I teretani sa kupanjem na Gradskom olimpijskom bazenu  je sasvim siguran način da korisnici naših usluga budu prije svega zdravi, a samim time i u top formi. Sadržaji u “Blue line” idealni su za opuštanje nakon napornog radnog dana, ali i za svakodnevnu relaksaciju.