Водени парк Аquana

Водени парк Аquana , који се простире на 38.000 метара квадратних, је највећа туристичка и забавна атракција ове врсте у Бањалуци и ширем окружењу. Смјештен је у непосредној близини центра града у бањалучком насељу Борик.

У саставу аквапарка налазе се три базена: дjечији, пливачки и базен са атракцијама (тобоган дужине 100 метара, водени ток, вртлог, фонтане, масажна лежишта и масажни млазеви) укупне водене површине од 1.500 метара квадратних, као и велике зелене каскаде и површине са природним хладом од 24.000 метара квадратних.

Најсавременија постројења за пречишћавање воде гарантују хигијенску исправност и беспријекорну чистоћу воде која се мијења пет пута у току 24 часа. Вода се загријава на пријатних 26 -28 степени Целзијусових.

У комплексу Аquane су два кошаркашка терена и терен за одбојку на пијеску, пицерија и грилл за купаче – Нектар бар и кафе бар.

На спрату се налази ресторан са ексклузивним ентеријером и предивним погледом на парк и базен. На менију су разни медитерански специјалитети од морске рибе и плодова мора као и широк избор јела из традиционалне кухиње. Ресторан Медитерранео је идеалан за организацију свих врста прослава: крштења, свадби, годишњица…  У склопу ресторана је и одвојени ВИП салон са 10 мјеста и интернет конекцијом, као и Роуге лоунге бар, са урбаним и несвакидашњим амбијентом.

Сезона аквапарка почиње крајем маја и траје до септембра, а радно вријеме је сваким радним даном од 10 до 20 часова а викендом од 9 до 20 часова.

Наши посјетиоци о нама...ВОДЕНИ ПАРК AQUANA