Muzički paviljon I kafe-bar Staklenac smješteni su u srcu grada – u parku “Petar Kočić”. Na spratu se nalazi Muzički paviljon, koji je odlukom Skupštine grada polovinom 2010. godine dat na upravljenje JP “Akvana”.

Prostor u Muzičkom paviljonu je dealan je za organizovanje muzičkih, plesnih i književnih večeri, seminara, promocija, prezentacija, konferencija, modnih revija, izložbi i slično. Kafe-bar Staklenac koji se nalazi u prizemlju je na raspolaganju za ugostiteljske usluge ( kokteli, ketering).

Korištenje Muzičkog paviljona se ustupa bez naknade samo u slučaju održavanja kulturno-umjetničkih manifestacija od opšteg interesa, a na pismenu preporuku Odjeljenja za društvene djelatnosti Grada.

Iznajmljivanje Muzičkog paviljona za konferencije, prezentacije I druge manifestacije komercijalnog sadržaja na sat vremena košta 50 maraka, dva sata 80 maraka, poludnevno korištenje 200, a cjelodnevno 300 maraka.
Zainteresovani za iznajmljivanje prostora u Muzičkom paviljonu više informacija mogu dobiti na broj telefona 065/538-295 ili putem e-maila muzickipaviljon@aquana.ba.