U Vodenom parku Aquana je u četvrtak, 13.06.2019., upriličena dodjela školskih sezonskih ulaznica za “Aquana ljeto 2019.” Već tradicionalno JP Aquana u saradnji sa gradskom upravom i gradonačelnikom organizuje ovu svečanost pa je tako i ove godine, Gradonačelnik Igor Radojičić uručio sezonske ulaznice najboljim osnovcima, kao nagradu za trud i uspjeh.

– Nastavljamo našu praksu da na kraju školske godine nagradimo najbolje osnovce sezonskim kartama za bazen. To je mali znak pažnje onima koji su ostvarili najbolji uspjeh u protekloj školskoj godini – rekao je Radojičić.

On je čestitao najboljim učenicima na uspjehu i podsjetio da Grad svake godine najboljim učenicima i studentima dodjeljuje i stipendije, i da Grad za tu namjenu izdavaja oko 1,5 miliona maraka.

– Ovo je takođe, jedan od lijepih načina brige na naše učenike i studente iz različitih kategorija stanovništva – zaključio je Radojičić i dodao da se ova akcija realizuje uz pomoć društveno odgvornih kompanija Elta kabela, Mlijekoprodukta i Marba/ Pepsico.

dav