Novosti

“Južni vetar” u Aquani, 23.08.

Popularni domaći film “Južni vetar” je večeras u Vodenom parku Aquana okupio preko 800 posjetilaca. Publika je istinski uživala u hit filmu domaće produkcije. Sljedeće druženje je 30.08. uz komediju “Taxi bluz”. Dobrodošli na Aquanu!!!

Continue Reading
Novosti

“Balkanska međa” u Aquani

Sinoć je u prostoru Vodenog parka Aquana održana prva od tri projekcije domaćih filmova, u okviru projekta “Besplatno kino na otvorenom”. Film “Balkanska međa” je, u ugodnoj atmosferi, ispratilo oko 500 Banjalučana. Uoči filma, okupljene je zabavljao veseli tamburaški trio te obogatio programski sadržaj ove ljetne večeri u Aquani. Sljedeće druženje uz film je naredni…

Continue Reading
Novosti

Besplatno ljetno kino u Aquani!!!

JP Aquana, u saradnji sa Gradom Banjaluka, Agencijom Partner i Cineplexx Palas, organizuje “Ljetno kino na otvorenom”. Pozivamo Vas na projekcije najnovijih filmova domaće produkcije i to 16., 23. i 30.08., u terminima od 21 sat.

Continue Reading
Novosti

Dodjela sezonskih ulaznica za najbolje banjalučke osnovce

U Vodenom parku Aquana je u četvrtak, 13.06.2019., upriličena dodjela školskih sezonskih ulaznica za “Aquana ljeto 2019.” Već tradicionalno JP Aquana u saradnji sa gradskom upravom i gradonačelnikom organizuje ovu svečanost pa je tako i ove godine, Gradonačelnik Igor Radojičić uručio sezonske ulaznice najboljim osnovcima, kao nagradu za trud i uspjeh. – Nastavljamo našu praksu…

Continue Reading
Novosti

“Aquana ljeto 2019” počinje 07.06.2019.!!!

Vodeni park Aquana počinje sa radom 07.06.2019. godine. Ove godine je početak sezone kupanja prolongiran zbog loših vremenskih prilika, odnosno kišnog vremena i niskih temperatura. Povodom otvaranja sezone, u Vodenom parku Akvana će se održati koncert popularne muzičke grupe “Lapsus bend”. Datum održavanja koncerta je 06.06.2019.

Continue Reading